-

MASSAGE PÅ JOBBET - Vi har 13 års erfarenhet

Massage är en friskvårdsbehandling som både du och företaget har nytta av. Ni får en egen massör som kommer till er arbetsplats. Behandlingen består av klassisk massage på bänk eller sittande massage på stol. Vi arbetar mest med rygg, nacke och axlar så att kroppen får möjlighet att vila och återhämta sig. Information från massören med individuella råd gällande stretching, kost, stresshantering och motion hjälper ytterligare.
Massage är avdragsgillt som friskvård för arbetsgivaren. Vissa av våra kunder har valt att låta personalen själva betala en del av behandlingen, andra bjuder på hela eller på arbetstiden så betalar personalen själva massagen. Många företag har idag en så kallat friskvårsdsbidrag. Detta erbjuder många företag personalen att nyttja vid företagsmassage.
Anställd? Hos oss kan du använda dina friskvårdspengar. Det går bra att betala hos oss på plats och få friskvård på kvittot eller med din arbetsgivares godkännande har vi möjlighet att fakturera utan extra kostnad.

RIKTAD FRISKVÅRD GÖR BÅDE FÖRETAGET OCH MEDARBETARNA TILL VINNARE.
Massage på jobbet är Riktad Friskvård och en fungerande hälso investering i de anställdas hälsa, i syfte att öka företagets hälsokapital. I samarbetet med friskvårdsleverantören tjänar man helt enkelt pengar, investeringen ger mer än dubbelt så mycket tillbaka! Detta är på kort sikt, på lång sikt ger det ännu mer. Riktad friskvård skall kunna mätas och utvärderas, utföras på jobbet och i nära samarbete med företagets ansvariga, övrig friskvård och hälsovård.

  • Ger företaget värdefull goodwill som en attraktiv modern arbetsgivare, som bryr sig om sina anställda. Massage på jobbet upplevs som en löneförmån och attraherar därför nya medarbetare.
  • Skapar ett ”skyddsnät”, som fångar upp problem tidigt och skickar dessa vidare till t.ex. företagshälsovård. Detta ger personalen trygghet och sparar pengar åt både företaget och de anställda.
  • Kunden betalar enbart för den tid som inköpts. (Jämför med t.ex. bad- och gymkort)
  • Ger resultat direkt vid behandlingen och ännu bättre resultat på längre sikt.
  • Lönsam investering.