-
Om oss

Vårt företag är baserat på tron att våra kunders behov är av yttersta betydelse. Vi är beredda att möta de behov. Som ett resultat, är en hög del av våra kunder, återkommande kunder och hänvisningar.
 
kim, screening, scanning, kraniosakral, akupunktur, massage,301274 4524340987503 1537150191 n, berry,beautyVår filosofi är att alltid erbjuda våra kunder något unikt, vi väljer våra produkter, behandlingar och medarbetare med stor omsorg, allt för att Du som vår kund ska få det absolut bästa. Du står i fokus. Vi välkomnar möjligheten att få ditt förtroende och ge dig den bästa servicen.
 Ingen kund är för stor eller för liten, varmt välkomna!
 

Kim & Raija Zidén
                                             Livscoacher
 
   "Kim"                                                                                                                                                         
Brinner för kroppens biomekanik och hela den fantastisk konstruktion som den är. Och vill gärna utmana dig att nå högre höjder med din träning och öka kunskapen om hur och varför tränar som vi gör. Att man tränar på rätt sätt för den idrott man utövar eller det arbete man har. Och var sitter dina hinder? Kroppen eller huvudet?


  "Raija"
Är en entreprenör och älskar att hjälpa människor med sin personliga utveckling genom att hitta sina inre styrkor. Att vända känslan av hopplöshet! Det finns stora vinster att hämta i vardagen bara genom att skapa rutiner, något som från början känns som en ren disciplin åtgärd kan med tiden omvandlas till en daglig rutin, kanske rent av en lustfylld ceremoni.