-


Din kropp har tre mål: Att reparera sig själv, att bibehålla optimal hälsa och att försvara sig mot sjukdomar.

Hallon, antioxidanter, oracvärde, fibrerDen bästa morgonen börjar med Sunrise - en påse Ork.

Det vilda blåbäret i Alaska är en av de mest kraftfulla källorna till antioxidanter på jorden. Det hårda klimatet med extrema temperaturer och långa perioder av solljus och mörker har bidragit till att skapa de fantastiska egenskaperna hos detta märkliga men föga kända bär.

Din kropp är konstruerad för att absorbera näringsämnen som ger dig bränsle till ditt aktiva liv. När du börjar dagen med 30 ml av Kyäni Sunrise, får du inte bara njuta av välsmakande vilda Alaska blåbär, utan 10 andra utvalda näringsrika växter till: Concord-druvor, röda hallon, blåbär, granatäpple, Aloe Vera, tranbär, druvkärna/druvskal, grönkål, spenat, acaibär, mangostan, broccoli, grönt te, ginseng, ambla
Några läckra gram per dag ger det dagliga rekommenderade intaget av vitaminer och mineraler som din kropp behöver.

Söker du efter en extra kick? 
Kyäni Nitro Extreme sätter kraften hos kväveoxid i dina händer.

I hälso- och friskvårdskretsar idag är kväveoxid en stigande superstjärna. Upptäckten av kväveoxidens betydelse för människokroppen är en av de viktigaste upptäckterna i modern medicin- och vetenskapshistoria.
Forskare har nu gjort omfattande studier av kväveoxid, och molekylen anses vara den viktigaste signalmolekyl som finns i kroppen.
Kyäni Nitro Extreme är en helt unik produkt och du kommer att älska hur du mår när du använder den. Den ökar din prestationsförmåga genom att syresätta musklerna mer och bättre.

Vill du ha en prenumeration på produkten erbjuder vi mängd rabatt.Är du intresserad av att bli återförsäljare själv tar du kontakt med oss via mail.